اولین نشست شورای سیاست‌گذاری هفته پژوهش و فناوری استان بوشهر سال ۱۳۹۹ به ریاست استاندار بوشهر جناب آقای گراوند در ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۹ در محل استانداری بوشهر برگزار گردید. در این نشست، نحوه برگزاری جشنواره‌ها و رویدادهای مرتبط با هفته پژوهش و فناوری و برنامه‌ریزی جهت مشارکت حداکثری دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی مطرح شد. از مهمترین مصوبات این نشست می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:
– زمان برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان از ۱۵ الی ۲۰ آذرماه ۱۳۹۹ تعیین گردید.
– نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار استان بوشهر طی هفته پژوهش و فناوری توسط پارک علم و فناوری خلیج فارس و به علت شرایط موجود ناشی از بیماری کووید۱۹ به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
-جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان بوشهر در روز ۱۸ آذرماه توسط دانشگاه خلیج فارس برگزار خواهد شد.
– مقرر گردید جشنواره دانش‌آموزی هفته پژوهش و فناوری مطابق دستورالعمل توسط اداره کل آموزش و پرورش برنامه‌ریزی گردد.

دبیرخانه هفته پژوهش و فناوری استان مستقر در معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس آماده دریافت برنامه‌های پیشنهادی همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای برگزاری هر چه بهتر این مراسم می‌باشد. اخبار و اطلاعیه‌های این برنامه‌ها از طریق وبگاه ستاد به نشانی https://researchweek.pgu.ac.ir منتشر می‌شود.