رویداد مجازی طراحی ساختمان ها و محلات عاری از کربن به مناسبت هفته پژوهش و فناوری توسط مرکز کارآفرینی و نوآوری برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر امین محمدی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه خلیج فارس به صورت مجازی برگزار شد.

خلاصه ای از ارائه دکتر محمدی :
“هدف از طراحی معماری با رویکرد بهبود بهره‌وری انرژی، کمک به کاهش اثرات مخرب صنعت ساختمان بر محیط زیست می‌باشد.
بیش از ۴٠ درصد مصرف انرژی کشورها در بخش ساختمان اتفاق می افتد. عمده این انرژی از طریق سوخت های فسیلی تامین میشود. از اینرو، ساختمان‌ها مسئول انتشار مقادیر زیادی از گازهای گلخانه‌ای و مهمترین آنها CO2 می‌باشند. گازهای گلخانه‌ای عامل اصلی گرمایش جهانی هستند و سطح آنها به وسیله فعالیت های مخرب بشر در دهه های اخیر به طرز چشمگیری افزایش یافته است.
استفاده از انرژی های تجدید پذیر در ساختمان‌ها می تواند کمک شایانی به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و در راس آنها دی اکسید کربن نماید.
لذا طراحی ساختمان‌ها و محلات عاری از کربن، یکی از ضروری ترین رویکردها در طراحی معماری است و لازم است که توسط معماران و مهندسین ساختمان مورد توجه فراوان قرار گیرد.”