در راستای برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان بوشهر در سال ۱۳۹۹ نشستی با حضور دکتر حبیبی سرپرست پارک علم و فناوری خلیج فارس و دبیر نمایشگاه دستاورد های پژوهشی و فناوری و فن‌بازار و جناب آقای دکتر فاتحی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه خلیج فارس و دبیر جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان بوشهر در روز دوشنبه ۲۶ آبان ماه در محل معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه خلیج فارس برگزار گردید.

طی این نشست در خصوص نحوه برگزاری مجازی نمایشگاه و زیرساخت‌های لازم آن، انتخاب فناوران برتر استان و همچنین دستگاه‌های برتر دولتی و غیر دولتی حامی پژوهش و فناوری بحث و تبادل نظر صورت گرفت. طرفین بر ایجاد بستری مجازی برای ارائه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان و عرضه محصولات نوآورانه تولید شده توسط واحدهای فناور به نحوی که بتوان بعد از پایان هفته پژوهش و فناوری نیز از زیرساخت‌های ایجاد شده در راستای تجاری‌سازی سازی دستاوردها استفاده نمود، تاکید کردند.